7.8.2011

The Following 3 Years Of Your Life = SCHOOL

Ciao, kuten otsikkokin kertoo, koulut alkaa jo parin päivän päästä. Mihin kesä on oikein kadonnut?! Tuntuu että tää kesä ois menny aivan älyttömän nopeesti, ja etten ois ehtinyt tehdä mitään. Ulkomaan matkat, siskon rippijuhlat ja kavereiden kanssa hengailu kai sit vaan vei niin mukanaan, ettei sitä ajan kulumista tajunnut. Oon tutustunu kesän aikana ihaniin ihmisiin, ja kaikken kaikkiaan on jääny tosi hyvä mieli tästä kesästä!

Yritän kirjotella ja päivitellä blogia parhaani mukaan kun lukio alkaa. Mulla on nyttenkin ihan kauheesti kerrottavaa ihan vaan parin päivän ajalta, joten alotetaanpas C:

Eli, mulle tuli pari päivää sitten Biozellin hiuspuuteri postissa! Ja katsokaa nyt miten ihanan värinen tuo purkki on.. ♥ Sitä ei saa vielä kaupasta, mutta sitä voi kysellä tästä osoitteesta http://www.biozell.fi/. Kokeilin sitä eilen ennen kun lähdin kavereita moikkaamaan, ja tykkäsin kovasti. Hiukset onnistu kerrankin hyvin :D En tajunnut ottaa niistä kuvaa, mutta ne oli kiharat, ja niissä oli sellanen semi iso tupeeraus (joka ei lässähtäny kauheen pahasti 12 tunnin aikana O: ! )

Mulle tuli kanssa kauan odottamani Cat In Roseland kaulakoru ! ♥ Hurrr... Im in loooove.Tää koru olikin mulla tuossa edellisessä meikkivideossa! Eikö olekin ihana. C: ? Tämä on Nitrobabesta! (http://www.nitro-babe.com/)

Teen tässä joku päivä myös "kynsitutoriaalin". Ostin silloin sieltä Italiasta kynsitarroja, ja aion kokeilla niitä nyt kun koulut alkaa, koska en jaksa alkaa vääntämään näihin kynsiin vielä mitään ihmeellistä, kun on niin kovin lyhyet. :C Tavoitteena ois n. 3cm kynnet. Eli sentin kun vielä ainakin kasvais.. Tiiän jo mimmoset kynnet teen kun ne on tarpeeksi pitkät! Tällaiset:
RAKKAUS
Eikö olekin ihan mielettömän ihanat !!
Oon aivan rakastunut noihin, niissä on kaikkee mistä tykkään :D ! Eläinkuosia, lippu, kimalletta ja tekstiä! Saa nähdä miten onnistun sitten itselleni loihtimaan tuollaiset. O:

Btw tuli mieleen että äite osti mulle aivan tajuttoman söpöjä vihkoja kouluun :D ! Vaaleanpunaisia, turkooseja, limenvihreitä.. ja hello kitty vihkoja joissa on kimalletta! Aivan yli ihania puwwr. ♥

Muttajoo tosiaan.. C: Eilisestä sen verran, että lähdin tosiaan tuossa klo: 13 jälkeen tampereella käymään, koska
 a) lutkamarssi b) kavereita näkemään, ja c) leffailta. Oli kyllä tosi kiva ilta! En ihan oikeesti muista koska olisin  ollut noin rentojen ja ihanien ihmisten seurassa viimeksi, ja et oisin voinut olla aidosti oma itteni ilman minkäänlaista jännitystä tai hermostuneisuutta! :) Kiitos vielä kaikille. ♥

Yritän kirjotella jotain kivaa tänne taas mahdollisimman pian!


♥ Kartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥