19.8.2011

50+

Okei, tää on tälläinen pikainen ilmoitus! :) Mulla on nyt 61 lukijaa, eli 50 meni rikki! Kiitos kaikille.♥

Eli nyt haluan nähdä ketkä ovat aktiivisia blogini lukijoita, ja kaikki jotka kommentoivat tähän merkintään (jollakin allaolevista tavoista) ovat mukana "50+ lukijaa" -arvonnassa. Arvonta suoritetaan ensiviikonloppuna. Palkinto on vielä toistaiseksi yllätys! ♥

Eli kommentoi jommalla kummalla alla olevalla tavalla tähän merkintään, sekä klikkaa merkinnän lopussa olevaa sydäntä. ;) Helppoa !

1. Kerro paras postaukseni tähän mennessä, ja perustele.
tai
2. Ehdota jotakin postausta jota en ole vielä tehnyt.

Anonyymejä kommentteja ei lasketa arvontaan mukaan ! Poikkeuksena (jos blogger sekoaa) ne, jotka ovat lukijoina ja laittavat anonyymin kommenttinsa perään nimensä samalla nimellä kuin ovat lukijoinani.

Onnea arvontaan puput!

♥ Kartsa

19 kommenttia:

 1. Paras postaukses on tähän mennessä ollu video, jossa näytät kuinka laitat hiukses ;) tykkään tosi paljon kattoo erilaisia tapoja miten ihmiset laittaa tukkaansa + kiinnittää klipsit :>

  VastaaPoista
 2. Postausidea: esittele videolla käsilaukun sisältösi (:

  VastaaPoista
 3. Postausidea: Tee video siitä, miten vaatteet kannattaa säilyttää vaatekaapissa oikein, ja millaiset vaatteet kannattaa heittää pois (esim. pienet jne...)

  VastaaPoista
 4. Postausidea : voisitko esitellä kaikki sun hajuvedet, tai kaikki lemppari tuoksut? :)

  VastaaPoista
 5. mun mielesä tämä on sun paraus postaus, koska no kuka nyt ei tykkäisi arvonnoista? :--)
  niin ja tosiaan tuo hiusvideopostaus oli hyvä !

  VastaaPoista
 6. Äää en osaa päättää mikä postauksista on paras mutta eniten tykkään hiusjutuista (aika moni sun kirjtuksista kyllä onkin niitä) :D

  Ja postausideankin laitan: Laita videoo/paljon kuvia sun vaattestas, tavallaan vaatekaapin esittely. En kyllä oo ihan varma ookko tätä vielä tehny kun en aivan kaikkia postauksia oo lukenu...

  VastaaPoista
 7. Parhait postauksii on sun meikki postaukset ja sanon täs ny vaik postaus ideanki et jos vaikka laukkus sisältöö 8)

  VastaaPoista
 8. Tää oli ihan super vaikee päätös mut ykkössijan vei postauksista ehdottomasti toi missä on se leopardisilmämeikin tekovideo ! Iha super hianosti osaat tehä erilaisia silmämeikkejä,vau ! Rakastuin tohon leoparditsydeemii ja aattelin et voisin jopa ittekki kokeilla ! ootan kans innolla tulevia kynsi- ja silmämeikki videoita,oot iha järjettömän taitava, noi zeeprakuvioisetkin kynnet on aivan ihanat <3 ! jatka samaan malliin ! :)

  VastaaPoista
 9. Paras postauksesi, no nää on kaikki olleet tosi kivoja ja mielenkiintosia, ja olen näitä meikkipostauksia myös kokeillutkin ! :) tykkäsin siitä, missä oli se silmä meikattuna, ja siinä oli ne leopardikuviot. (en yhtään muista otsikkoa tähän hätään) Ja ne, joissa esittelit sun ideaas, että kaksväriset hiukset. Itse myös innostuin, että jos laittaisi latvat punaiseksi ja muuten ruskeaksi. Voisi näyttää kivalta ! :)

  Postausidea: vaatekaapin esittely + hajuvedet, joita käytät. :)

  Pistin sitten molemmat, kun innostuin. :D

  VastaaPoista
 10. Paras postaus Pink Smokey Eye (Leopard)koska se vaan on niin hieno!
  Loistavaa Kartsa, että lukijoita on tullut kivasti lisää! <3

  VastaaPoista
 11. paras postaus tähä mennes o se ku värjäsit hiukses, nauroin sille ampparille nii kauan :D:D:Dd

  VastaaPoista
 12. Paras postaus mun mielestä on toi missä teet videolla leopardi meikin! oon vaan niiin ihastunu kuinka hienot oikeesti niistä tuli!

  Hmm ja postausideaa, ois kiva jos kertoisit kaikkia kuulumisia videolla ja höpöttelisit niitä näitä:)

  VastaaPoista
 13. sulla on aika paljo näitä kivoja postauksia :) mutta ehkä parhaita on ollu tää puna oranssi syys meikki tai sit se leopardi kuviointi siinä yhessä meikissä :)

  VastaaPoista
 14. sulla on paljo hyviä postauksia, mutta parhiata on ehkä tuo puna oranssi syys meikki ja sit se leopardimeikki :)

  VastaaPoista
 15. oon seuraillu sun blogia jo aika kauan, musta paras postaus on se ku värjäät hiuksias koska videosta oppii paljo, ja se ampiais juttu vie kruunaa sen ; DD
  haluisin että tekisit jonkun halloween tutoriaalin tai vaikkapa jonkun leffan tai musiikkivideon inspiroimana, esim. black swan?

  VastaaPoista
 16. Postausidea: kerro mistä hankit sun meikit ja muut kosmetiikkatuotteet =) Tykkään hirveesti muute siitä sun Snooki-meikistä!

  VastaaPoista
 17. Pari postausideaa:
  1. Jos haluat joskus tehdä esimerkiksi arvontoja, niin tee joku hieno fantasiameikki itsellesi ja pistä meidät lukijat tekemään itse mahdollisimman vastaava meikki, kuin sinun ja ottamaan kuva, joista valitset parhaimman eli voittajan!:)

  2. Tee juhlameikkitutorialeja! Esimerkiksi vappumeikki(vaikka keiju, kissa etc. fantasiameikit, joiden kanssa kehtaa lähteä surutta yökerhoon, joulumeikki...ja sama kynsille! :)

  VastaaPoista
 18. Oon tykänny eniten sun meikkitutoist mutta itte ainakin kaipaisin enemmän kynsitutoja ja HIUSTUTOJA.
  Voisit yrittää tehdä jotain erinlaisia hiustyylejä (kiharat;burleski yms.. , catwalk kampauksia..) ymmärrät kyllä varmaan mitä yritän sanoo :D:D

  ♥:llä Jonna

  VastaaPoista
 19. Paras postaus oli ehdottomasti leopardimeikki, nyt on ihan pakko kokeilla itsekin joku päivä!

  Postausidea: ihonhoitorutiinisi (jollei ole jo tällaista ollut)

  ♥ Leetta

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥