22.7.2011

Bronx

Helou! Eli kuten otsikkokin kertoo, kävin tänään Bronxissa! Se oli itseasiassa mun ensimmäinen kertani kun kävin siellä, ja voin kertoo ettei tuu oleen viimenen. O: Se kauppa on upee! Ja se myy myöskin naisten Iron Fist vaatteita ja kenkiä joita oon ettinyt kuin hullu... ♥
Tälläset tarttu tällä kertaa mukaan:


Eli neljä punasävyistä hiusväriä! Rubine, Vermillion Red, Cerise ja Rose Red. Mukana sain kanssa tälläsen:

Alleviivasin ne mitkä mulla on.
Ja kuten oon tässä koko ajan merkinnöissäni sivunnut, aion värjätä hiukset tummanpunaisiksi! Päätinpä testata miltä näyttää mustissa pidennyksissä kun heittää Rubinea ja Rose Rediä sekaisin hoitoaineen kanssa ja jättää pidennyksiin tälläisin tuloksin:

Eli tästä lähteeeeeeeeeeeee

Laitoin Rose Rediä, Rubinea ja hoitoainetta kaikkia vaan saman määrän. (Ja näihin väreihin ei tarvitse sekoittaa mitään hoitoaineita, mun tukka on vaan semi vahingoittunutta + väriä tulee enemmän)

Namnam eiku...?

....Annoin värin vaikuttaa tosi vähän aikaa, ehkä 15min. koska olin varma ettei se kuitenkaan tarttuis/näkyis, mutta toisin kävi!

Just sellanen kun haluaisinkin!

Otin vaa yhen kuvan hehehe. Ja värjäsin siis tosiaan vain yhden klipsin!!

Uskoisin että värjään huomenna loput pidennykset + oman tukan! Mietin kanssa, kun yks noista väreistä (Vermillion Red) on tosi tosi oranssi, että hankkisin toiset pidennykset ja liukuvärjäisin ne sillai, että yläosa ois tummanpunanen, ja alaosa sellanen oranssihtava! Tuossa alhaalla näkyy miltä värit näyttää kun hinkutin niitä paperille:


Srsly pahoittelen mun käsialaani täs :-----D

Teen huomenna (jos nyt värjään mun tucan) varmastikin vähän videoo noiden värjäyksistä + siitä miten laitan mun tukan. C:

Ps. Jos joku kiinnostui noista hiusväreistä, klikkaa tästä Bronxin sivuille! Värejä löytyy tosi laajalti.

♥ Kartsa
4 kommenttia:

 1. LOVELOVELOV karoliina oot upea, taisin rakastua itekkin iron fistin kenkiin~ toi punanen väri on niin seksikäs<3
  lisäälisää~<3

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä, laitatko noiden hiusvärien sekaan jotain hoitoainetta? Jos laitat, nii voisiks suositella mikä ois hyvää vai onko ihan sama? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo laitan yleensä, ja sil ei oo mitää välii, kuha on valkosta :)

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥