8.6.2011

Head Phone

Heyaa ! Kerron nyt muutaman päivän tapahtumat tällee samassa, koska mua on väsyttäny ihan sairaasti, enkä sitten oo jaksanu kirjotella tänne. Enivei en menny minnekkään koulujenloppuna tylsä minä koska mua ei ihan oikeesti vaan jaksanu kiinnostaa joku Rosendahl tai Koskenranta just sillon. Käytiin syömäs ja ostamas mässyy ja datailin sit sen illan vaan. C: Heh. Mut viimeset kolme päivää on menny ihan samalla kaavalla. Herään, keitän kahvia, siivoon keittiön, syön, vien koirat lenkille, otan aurinkoo, käyn suihkussa, syön, katon tv, dataan ja sit katon viel tv ja meen nukkuun. :D Tästä syystä tekstasin sitten Kanelle eilen. 

Kane tuli meille viiden jälkeen ja me jäätiin juttelee elintarviketeollisuudesta meidän terassille. XD Vedettii jätskii naamaa ja keksittiin että mä voisin men Kanelle yöks ja et me voitas käydä ostaa kaupasta jotain. Ostettiin valkosuklaajuustokakku tarpeet ja suklaata muuten vaan. Siit kakust tuli btw ihan hullun hyvää ♥_♥ Kanella leiriydyttiin sit vanhan tavan mukaan asuntovaunuun. :D Se on oikeesti ihan paras paikka ! Mietittiin sitä et jos oltais voitu mennä ajassa taaksepäin vaikka 6-7 vuotta tai enemmän ja joku ois tullu kertoon meille että tulevaisuudessa me kiistellään politiikasta ja puhutaan neuropsykologiasta nii huhuh :D:D Sit syötiin Kanen kans pizzaa ja muutama tunti tän jälkeen juotiin jotaaain semmosta kivaa ja meininki oli aika hilpeähkö. Sitten joskus 3-4 aikaan (?) mentiin nukkuun ja heräiltiin tossa puoli 11 aikoihin.

Kane on kanssa valistanu mua vihreän teen terveysvaikutuksista. :D Ajattelin osta sitä itsekkin kotiin. Kattokaa ny noit vaikutuksii! klik <- rullatkaa sivuu alaspäin niin siellä on semmoi taulukko. Ja sitäpaitsi se on iha hyvääki..

Nyt Kane meni keittään kahviaaa. C: Kattoo mitä tää päivä tuo tullessaan !

♥ Kartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥