23.5.2011

Rainbow Support

Oooh noez. Tänään  oli raskas päivä. En saanu yöllä yhtään unta kun itkin vaan, ja aamulla piti herätä jo ennen 6, koska mentiin luokan kanssa Helsinkiin eduskuntatalolle tapaan Ben Zyskowicziä ! Bussi matka meni lähinnä Siirin kanssa nauraessa maailman sairaimmille vitseille !  (Paluumatkalla leikittiin mm. sikiöitä XD) Se kierros eduskunta talolla oli maailman _tylsin_ mutta se Benin haastattelu oli ihan kiva C: Se oli paljon rennompi tyyppi mitä olin kuvitellu !

Meillä oli kanssa omaa vapaa-aikaa 3 tuntia ! Juostiin Siirin kans heti kamppiin, mutta todettiin että se on ihan lame paikka ja lähdettiin melkein saman tien sieltä :D Sen sijaan me mentiin Stockmannille johon kaikki mun rahat sitten hupenikin :'D Nooh, eipä mulla ollutkaan ku 40 euroa :C köyhä minä. Ostin mm:

MAC:in ripset ♥♥ luv

tommosen DUO:n ripsiliiman

Tommosen tavallisen halvan topin H&M, ja

..aivan. Hiusvärin XD ( Joka on itseasiassa mun päässäni just nyt ! )

Stokalla oli yks liike (vissii joku monk?) enivei sen pukukoppi oli ihan tajuton : D Vittu sain ihan kauheen päänsäryn siinä liikkeessä, se oli ku siirin sanoin joku LSD metsä XD pukukopit oli peiliä joka ikisestä kohdasta, ainoostaan lattiassa ei ollut peiliä ! : D Postaan siitä kuvia myöhemmin, kun saan Siiriltä lisää kuvia C:

Nyt täytyy mennä katsomaan Salkkarit kun kaveri kai näyttelee tän pvn jaksos !

♥ Kartsa

1 kommentti:

  1. Jotkut sanoo ettei noi värit pysy kauan päässä ? oks totta :D kestääks noi ees viikkoo hyvänä ?

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥