25.8.2013

Contact Lenses, Cheap Make-Up, Hairbands + More

Heipsun vaan kaikki! Oon edelleen kipeenä (niisk) mutta se ei oo mua pahemmin estänyt! Päätin keskiviikko iltana että nyt perkele minähän en kotona makaa ja sen jälkeen oonkin viilettänyt vaikka missä. Torstaina pörräsin ihan vaan kotona (kun oli vapaapäivä) ja perjantaina menin kouluun ja siitä illalla baareileen kun tyyliin kaikki muutkin oli menossa! Ennen sitä kuitenkin tapahtui vaikka mitä outoa. Mentiin siis koulun jälkeen Tonyn ja Jonnan kanssa hakeen leipää ja sipsiä (KYLLÄ OSTIN SIPSIÄ ekaa kertaa ikinä itse ja söinkin niitä vielä wuuut) ja mietittiin että miksi se sipsihylly on niin tukossa ja kirottiinkin sitä. No Timo Soinihan se siinä kökötti ja tukki koko käytävän. Noo ei siinä mittää jatkettiin matkaa odotteleen bussia ja ku vihdoin päästiin sisään tajuttiin että koko takaosan on vallannu joku kymmenen siideripissistä. Ei siinäkään muuten mitään, mutta yhdellä näistä oli kunnon show päällä. Se huusi ja kilju ja karju koko sen 50 minuuttia ja haukku tyyliin vuorotellen kaikki bussissa olijat. Osa niille huuteli takasinkin. Oikeesti voiko olla raivostuttavampaa? :D Tyhmiä apinoita kun ei osaa käyttäytyä olenkaan. Myötähäpeä oli suuri.

Hello you guys! I'm still sick (boo), but it hasn't hindered me at all! On Thursday, I decided that I'm tired of being sick, and after that I have been running all over the place. On Thursday, tough, I was at home since I had a day off from school and on Friday I went to school and on the same evening to bar W/ my friends! But I have to say, Friday was a bizarre day all in all.. I mean, after school me and my friends Tony and Jonna went to a local market to buy some bread and chips (YES I BOUGHT CHIPS for the first time ever, and actually ate couple of them wuuut [I never eat them]) but the damn chip shelf was totally blocked from ever direction.. Found out that the reason was a congressman Timo Soini who filled the entire corridor. Damn you. I'm glad I got my chips though. Then we continued to the bus stop, and after about 15 minutes we finally got inside the bus. And, well, we realized that the entire back of the bus was filled with drunken brats. There is absolutely nothing wrong with having fun and being drunk, but these girls had a freak show on. They where calling everyone on the bus losers and stuff like that and screaming and yelling the entire 50 minutes. Oh god. :D Stupid monkeys do not know how to behave, ehh.

 Twins 3Tone Harmaa, Tampereen Cybershopista/From Cybershop

Nooo lopulta kun päästiin Tampereelle, käytiin pikaisesti Cybershopissa ostamassa mulle vähän ripsiä ja piilarit! Nää on siis mun ekat piilarit ikinä! Oon halunnut jo varmaan kuutisen vuotta kokeilla piilareita mutta en oo ikinä uskaltanut. Osasinkin varautua siihen että näiden kanssa käy samanlailla kun aikanaan tekoripsienkin kanssa: itkupotkuraivari. Melkein tunnin mä näitä tökin silmääni ihan kauhuissani kunnes kyllästyin omaan nössömäisyyteeni ja tungin ne väkisin. Ei se sitten ollutkaan niin vaikeaa hehe. :D

However after we got to Tampere, me and Tony went to a local Cybershop to buy me some lashes and my first pare of contact lenses! I have wanted to try contact lenses for so so long it's ridiculous. I took me like an hour to put these in my eyes. But after all, it really wasn't that hard lol.Ostin kanssa vähän aikaa sitten halpismeikkejä H&M, kun Nisa hehkutti mulle näistä. Eihän nää nyt mitään maailman parhaita tosiaan oo, mutta kun tarpeeks hinkuttaa kyllä sitä väriä lähtee.. Ja pakkaukset on supersöpöt! Sanoisin että toi ripsari ja eyelinerit on hankkimisen arvoisia. :3

I also bought sum cheap make-up from H&M about a week ago since my friend Nisa told me about these shimmer/pastel ones. These really aren't anything special, but the mascara and eyeliners were a nice buy I could recommend! :3 

 Sininen pääkallopanta click, ruskea pääkallopanta click, musta piikkipanta click, ruskea piikkipanta click ja mulla on myös tälläinen valkoinen piikkipanta (click) mutta sisko päätti lainata sitä joten mulla ei oo siitä nyt kuvaa. D: toi musta piikkipanta on ehdottomasti mun fav!

Ja tässä on vielä muutama hiuspanta TheBos Blackoutstorelta! Oon tykästynyt erilaisiin hiuspantoihin kovasti viimeaikoina kun oma tukka on niin kovin lyhyt. Arkena saa mukavasti piristettyä koko olemusta tällaisilla! :3 Tiedän että oon hiusmuotilija-alalla mutta me ollaan jo koko koulun kanssa yritetty vääntää tästä mun omasta tukasta jotain. :D Mut oikeesti se on ihan mahdotonta koska mun hiuksissa on niin vahvat pyörteet ja se on niin paksu. Hiuspanta lupa, lol!

And to end this post, here are couple of hairbands from TheBos Blackoutstore! I know I'm a hairstylist and I "shouldn't" wear stuff like this but my own hair is so short I don't really have a choice! All of my school mates and teachers have tried to style my hair but it is so thick and the swirls of my hair are so strong that there is really nothing I anyone could do. :D Hairbands for life, lol!


Hugs & Kisses
 Kartsa

6 kommenttia:

 1. Se tunne, kun olet kirjoittanut uuden postauksen!!<3 c:
  Oot niin kaunis, ääääw en kestä! Kirjoitat myös niin kivasti blogia, oon lukenut kaikki postaukset varmaan 2-3 kertaa läpi.
  Oli pakko ilmoittaa :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi mäki oon aina halunnu kokeilla piilareita mut en oo uskaltanu :D

  VastaaPoista
 3. enemmän kuvia SINUSTA !!!! <3 xoxo

  VastaaPoista
 4. Aiheesta kukkakaaliin mistä oot tilannu sun pidennykset? ja mitkä on ollu parhaimmat?

  VastaaPoista
 5. mä en enää vitti ostaa tai tilaa piilareita ku kerran aikasemmi netist tilasin ja ne oli liian isot :D näytti iha oudoilta.. mut onkoha niis jotai kokoeroi?:DD

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥