3.2.2013

I Understand Nothing

Let's just say että karma pitää huolen omistaan. Mun päiväni ovat taas alkaneet täyttyä sateenkaarilla, yksisarvisilla ja keijupölyllä! I'm back - olen selkä. Kyllä. 

IMG_4938Hugs & Kisses
 Kartsa

9 kommenttia:

 1. Heiii kuule nainen! :D oisin semmottee kysyny et mitkä pidennykset on laadukkaimmat/parhaimmat? rapunzel, lush, dreamhair?
  Noista lusheista kiinnostuin älyttömästi sun postauksen jälkee, mutta ku en ennen oo omistanu klipsejä jotenkin "Jännittää" tilata ne :D kaikista muista kyl kokemuksia liikaaki -_- mut jos viittit viel jotain pientä perustelua heittää mikä on paras ja miksi? luotan sun arvosteluun :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein huomaa noiden kolmen merkin välillä mitään eroja! :D Lushilla tosin siellä seassa on myös tekotukkaa. Ei tosin oo mennyt miksikään kun aika ahkerasti kiharran ja suoristan niitä pidennyksiä. Viimesimmät pidennykset Rapunzelilta oli tosi ohuet en tiiä miksi. Ja Dreamhairilla on semi kallista. :D Oikeestaan kaikissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta kaikilla on hyviä pidennyksiä. Osta sieltä mistä tuntuu hyvältä. :) xx

   Poista
 2. Namnamm että oot hyviä karkkeja valkannut! (; Hyvää päivän jatkoja sulle! ♥

  http://ima-dreamcatcher.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. voi apua, nyt teit tästä vaikeeta :D!! Lush houkuttaa älyttömästi ku sitä tukkaa näytti olevan niin kiitettävän paljon..hmmmmmmmmm :D kiitos :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥