15.12.2012

Oh Darling, Go Buy A Personality


Mui kaikki Istun tässä koneella aivan tylsistyneenä vaikka energiaa pursuais kuin pienestä kylästä. (Kiitos Monster energiajuoma.) Anygays päätin kertoo teille muutamia semi turhia juttuja joita oon päättänyt toteuttaa/ajatellut toteuttavani. Vähän niinkun uudenvuoden lupauksia liittyen mun ulkonäkööni!

Hiya everyone I'm sitting here all bored up, though I actually have more energy than a small village! (Thanks to Monster energy drink.) Anygays I decided to tell you a few things which are semi non important, a bit like New Year's promises related to my appearance!

Mut joo, kuten tiedätte, kyllästyn mun ulkonäkööni tosi nopeasti ja tykkään vaihdella sitä fiiliksen mukaan. Kouluun en yleensä panosta yhtään, vaan löllyröin hupparissa ilman meikkiä ja tuskailen tylsiä tunteja. Oon kuitenkin yrittänyt alkaa panostamaan edes hiukan mun lookiini, lähinnä vaan ripsarilla tosin. 

Oon kanssa miettinyt tekeväni muutaman rastan tonne mun hiusten sekaan. Vois olla aika söpö! :D Katsoin youtubesta videota jossa eräs tyttö teki värikkään tukkansa sekaan muutaman ja se näytti tosi kivalta! Oon kanssa miettinyt että värjäisinkö ton mun sivusiilin blondiks ja taiteilisin siihen leopardikuviota? En tiiä, kertokaa mitä mieltä ootte hei! :)

But yeah, as you know, I get tired of my appearance really quickly and I like to chance it a lot. I've been thinking of doing a couple of dreadlocks in my hair, as well as bleaching my shaved side part white and doing leopard print all over it. What do you guys think about that! :)

Haluisin kanssa poskilävärit, semmoset pienet timantit. Ah, oon niin monta vuotta halunnut hymykuopat. Äitillä, pikkusiskolla ja niin monella kaverilla on luonnostaan sellaset. Ne on niin jumalattoman kauniita!! Tatuointia ajattelin myös ottaa tuossa heti uudenvuoden jälkeen. Kaveri tekis sen mulle kun tulee sillon tännepäin. Ja ei, tämä ei ole se reisitatuointi! ;3

I would also like to get cheek piercings, with small diamonds. I love the look of dimples, they are so wicked beautiful! I also thought of having a tattoo immediately after the New Years. My friend (who does tattoos) is over here then, and he kind of promised to do it for me! :) And no, this is not the thigh tattoo I've been talking about!
Viikonlopun jatkoja kaikille muruille :)
Miksi toi ensviikon maailmanloppu pelottaa mua näin paljon? Korealaiset räjäyttää vielä tän pallon.. ääHugs & Kisses
 Kartsa

28 kommenttia:

 1. minusta oot jo nyt tosi kaunis ,mut tietty kiva katsoo jos jotain muutoksia teet =)

  VastaaPoista
 2. Oiii se sivusiili kuulostaa tosi ihanalta!<3 Oot muutenkin tosi kaunis ja tykkään sun blogistasi!

  VastaaPoista
 3. katoitko kenties tessa goadin videon? :DDD se oli ainaki just lisänny videon mis teki itellee muutaman rastan ja ite innostuin täst iha huimast kans rastoist:D:D

  https://www.youtube.com/watch?v=XXO1nqG8Nto

  VastaaPoista
 4. mun mielest oot tosi kaunis just tuollaisena :)) mut hei toi blondi ja sit leopardikuvio sivusiilis kuulostaa siistiltä :))

  VastaaPoista
 5. Pikkasenko vois tulla siisti jos blondaisit ja pistäisit gepardi kuviointii siihen sivusiiliin :D mie tykkään (y) :3

  VastaaPoista
 6. Toi sun hius suunnitelma kuulostaa tosi hyvältä ;) kokeile ehdottomasti!

  aws, oot aivan upee! (--:

  VastaaPoista
 7. älä-ota-hymykuoppa-läväreitä. ei sopis sulle yhtään 8C

  mut värjää se leopardijuttu!

  VastaaPoista
 8. Aaaa oot niin ihana tyylikameleontti! :-) Oot ihanan persoonallinen ja uskalias, jatka samaa rataa! ♥

  VastaaPoista
 9. Joo noi hiukset kuulostaa hyvältä :) Nii ja ei maailmanloppuu tuu, toivottavast..xd

  VastaaPoista
 10. Oot ihana! Ja värjää sivusiili blondiks!!;) Oon muuten miettiny että millä kameralla kuvailet?:) hyvää joulun odotusta sulle<3

  VastaaPoista
 11. mäki katoin sen videon ja ne rastat oli tosi siistejä ja sopis sulle :) ja vähä sellanen leopardi sivusiili ois ihana <3

  VastaaPoista
 12. eiiiii rastoi mut se leobardi juttu vois olla kiva ja ne poski lääri jutut kannss jajaa tatuonti!! mut iteppähä päätät oot silti hirrveen kaunis tekisit sit mitävaa:)) vittu oon nii kateelliin sulle ku sun kasvoihi sopii kaikki mut mule ei ku oon o pitkää halunnu medusaa mutku ei mulle sovi:(((

  VastaaPoista
 13. Oi että tuo leopardi kuviointi sivusiiliin kuulostaa tosi siisiltä(omnom)<3 kumpa itekki uskaltais kokeilla aina kaikkee jänskää.

  VastaaPoista
 14. äääh oot nii kaunis, kadehdin iha hirveesti. :<
  Kyllä sulle vois sopii mahdottoman hyvin poskilävärit ja ne rastat ! o:
  Harmi ku ite en saa ottaa enempää lävistyksiä kun tän smileyn, ku snakebitet ja poskiinki himottais ottaa nii hirveesti. :/

  VastaaPoista
 15. Leopardikuvio kuulostaa tosi kivalta! :) Mut mitä värej käytit ku olit blondi ja mitä suoravärii? ja käytitkö jotai hopeashamppoota? :) ois tosi kiva jos vastaisit tai löytyykö jostai vanhasta postauksesta? Kiitos!:)

  VastaaPoista
 16. Haha mäkin katoin tän tessan videon ja iski kauhee into !! :3 Ja vooi poskikorut sopis sulle niiiiin hyvin <3 Jos meet ottaan nii kerro ihmeessä, sattuko kun mulkin olis haaveissa :))

  VastaaPoista
 17. sulle sopis niin hyvin ne poskilävärit ja rastat ♥ !
  itelläni on ollut 3 vuotta rastat ja sivusiili ♥ :3
  oon itekki aatellu ottaa poskilävärit & snaket :)
  mutjoo, oot ihana ♥
  btw, sul on ihanan kapeet kasvot :) !

  VastaaPoista
 18. hei oon kattonu sun videoita miten venytät korvan lehtiäs =)
  ja sen takii kysynkin et mitä rasvaa käytät kun laitat sitä tohon koruun ja korvaan?? ja puhustatko vaan pelkällä vanulapulla mis ei oo mitään... ??

  VastaaPoista
 19. ooh, poskilävistykset on rakkaus <3 ittelläni on oikeessa poskessa lävistys ja oli tarkotus ottaa toinenkin samaan aikaan mutta sitte meinasin pyörtyä :D hieman sattui, mutta siitä selviää :) suosittelen, sen verran ihanat lävistykset ja sen toisenkin poskilävistyksen käyn kuitenkin vielä ottamassa ;) ja hauska koska oon miettiny ottavani myös meduusan :D sit ollaa samiksii :D

  VastaaPoista
 20. Aaah, hymykuopat ♥ tahon kanssa! ;3

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥